H Μέδουσα κολυμπάει παντού

Καλώς ήρθατε! H Μέδουσα κολυμπάει και στο Facebook: Join

Τα 19 Ελληνικά Ζήτω.


  1. ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ! Ζήτω οι πρόγονοι που μας απελευθέρωσαν από 400 χρόνια σκλαβιάς και εμείς καταφέραμε να χρωστάμε για άλλα 400. ΖΗΤΩ!
  2. ΖΗΤΩ ο νεοέλληνας που με την πιστωτική του κάρτα εξαγόραζε το κενό του. Τώρα χωρίς πιστωτική, χάσκει μόνο το κενό.
  3. Ζήτω ο Έλληνας πολιτικός, ο πιο ξεπουλημένος από τους ξεπουλημένους, που προσκυνάει μόνο το χρήμα κ εμπορεύεται ελπίδα, με θέσεις στο δημόσιο.
  4. Ζήτω ρε, οι Έλληνες επιχειρηματίες που προτιμούν τη μαύρη εργασία για τη φτήνια της, τον κακοπληρωμένο αλλοδαπό γιατί δεν έχει δικαιώματα, βγάζουν τις επιχειρήσεις στη Βουλγαρία για να μην πληρώνουν φόρους αλλά τους φταίει το δημόσιο. Ρε ουστ!
  5. Ζήτω, ΜΕΓΑ ΖΗΤΩ στον Έλληνα συνδικαλιστή! Από το πανεπιστήμιο, το πρωτοβάθμιο σωματείο ως την ΓΣΕΕ κ την ΑΔΕΔΥ, που πρώτα παζάρεψε τα πάντα για να βολέψει τους δικούς του κ τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες.
  6. ΖΗΤΩ στον Έλληνα αγρότη, που έκανε την επιδότηση τζιπ κ τώρα ψωμολυσσάει, οι λαμαρίνες δεν τρώγονται γαμώτο. Τα ρέστα μου.
  7. ΖΗΤΩ Η Ελληνική νεολαία ρε! Που ψάχνει πώς θα φύγει από το μπάχαλο της Ελλάδας αλλά, όλα κ όλα, της φταίνε της γης οι κολασμένοι που δεν ψάχνουν μια καλύτερη ζωή, όπως εμείς, αλλά μια οποιαδήποτε ζωή. Ρατσισμός, ξενοφοβία, ανασφάλεια. Ζήτω μας!
  8. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ! ...που υπερασπίζεται τον Πάγκαλο, ο οποίος βρίζει όλη την Ελλάδα αλλά εμφανίζεται σε παρελάσεις, μαγκιά! ...που του έκλεισαν το σχολείο της πόλης του, του έκοψαν την υποτροφία, όμως του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί το διάβασε στην Καθημερινή.
  9. ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ που πιστεύει στο μηδενικό έλλειμμα, την σταχτομπούτα, ότι ο Καραμανλής θα κάνει καμ μπακ και η Κωνσταντινούπολη θα απελευθερωθεί όταν γυρίσουν τα μισοτηγανισμένα ψάρια.
  10. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! όλες οι συνιστώσες του, τα ρεύματα, τα κύματα, τα νέφη του, που άμα λύσει το γρίφο της αριστεράς να ρθει να μας ειδοποιήσει.
  11. ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ, που δεν κατάλαβε ότι ο Σταλίν μας άφησε χρόνους, ότι ο εμφύλιος έχει τελειώσει, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέλη του ΝΑΤΟ, του ΠΟΕ, του Ευρώ και αν δεν ήμασταν δε θα υπήρχαμε σήμερα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
  12. ΧΙΛΙΑ ΖΗΤΩ στον Έλληνα δημοσιογράφο, στις επιταγές που λαμβάνει, τις εντολές που ακολουθεί, τις κατουρημένες ποδιές που φιλάει, το ρεπορτάζ που δεν έκανε, το σκάνδαλο που δεν κυνήγησε, ζήτω στη χαμένη του αξιοπρέπεια, που δε θα τη βρει ποτέ.
  13. ΖΗΤΩ στον πανεπιστημιακό δάσκαλο, με τις 3 θέσεις, ζήτω στην αγένεια του. Που οι φοιτητές πρέπει να του χρωστούν αιωνία ευγνωμοσύνη και αφοσίωση γιατί ήρθε μια φορά στο εξάμηνο κ είχε γράψει ένα βιβλίο πριν 10 χρόνια.
  14. Ζήτω και στον Έλληνα φοιτητή που προτιμά να πάρει πρόγραμμα από τις παρατάξεις αντί να το απαιτήσει από τη γραμματεία και σημειώσεις από τα τραπεζάκια τους αντί να παρακολουθήσει κανένα μάθημα.
  15. Ζήτω στο δικαστή τον αδέκαστο. Που ξεχνάει προφυκαλισμένους τους ναρκομανείς αλλά αμολάει ελεύθερους τους εμπόρους. Τα σωστά να λέγονται.
  16. ΖΗΤΩ ταπεινό στην Ελληνική Αστυνονία ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΤΗΣ. Κακώς ανησυχούμε ότι δεν έχει αρκετό πράσινο η πόλη...
  17. ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ, αν τους έχει δει κανείς; να παίρνουν θέση; να εμπνέουν ιδέες; μπορεί, ποιος ξέρει...
  18. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ. Να είμαστε καλά ρε παιδιά, να παρελαύνουμε την υποκρισία μας, να κουνάμε σημαίες, να απαγγέλλουμε ύμνους κ να πετάμε το τσιγάρο μας στο πεζοδρόμιο. Γιατί έχουμε σεκλέτια.
  19. Ζήτω οι αυταπάτες μας, ζήτω η εθνική μας μοναξιά αλλά πιο πολύ από όλα, ζήτω στις εξαιρέσεις. Πραγματικό ζήτω στις εξαιρέσεις και κουράγιο. Τέλος.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Adopt a Stray.gr!